Mitä erityistä Nizocare® Scalp Tonicissa (hiuspohjan hoitonesteessä) on?

Kosmeettinen hoitoneste sisältää innovatiivisen yhdistelmän luonnollisia yhdisteitä, jotka palauttavat hiuspohjan luonnollisen tasapainon ja lievittävät kutinaa ja kuivuutta.

Hiuspohjaan jätettävän hoitonesteen kevyt, rasvaton koostumus sopii päivittäiseen käyttöön.

Kaktuskasviuute

Kaktuskasvi on erikoistunut itsensä suojeluun ja se selviää äärimmäisissä olosuhteissa. Nizocare® Scalp Tonicissa (hiuspohjan hoitonesteessä) kaktuskasviuutetta käytetään tukemaan hiuspohjan luonnollisia suojamekanismeja. Kutinaa lievittävät ja rauhoittavat ominaisuudet tukevat ärtyneen hiuspohjan hoitoa.

Magnolia-uute

Tästä kauniista kasvista saatava uute tukee hiuspohjan hoitoa rauhoittavilla ja kosteuttavilla ominaisuuksillaan.

Piroktoniolamiini

Tämä raaka-aine on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan ja se palauttaa rasittuneen päänahan tasapainon ja voi auttaa myös silloin, kun tehokkaampi hoito on tarpeen, esimerkiksi hilseen yhteydessä.

Innovatiivinen annostelija mahdollistaa helpon ja tarkan annostelun hiuspohjaan. Lisää hoitonestettä kahdesti päivässä, tarvittaessa useammin, suoraan kuivaan tai kosteaan päänahkaan ja hiero hoitoneste sormilla päänahkaan hellävaraisesti. Älä huuhtele.

Sopii käytettäväksi ennen hiustenkuivaajan käyttöä. Nizocare® Scalp Tonic (hiuspohjan hoitoneste) sopii kaikille hiustyypeille ja sopii käytettäväksi myös yhdessä muiden hiusten hoito- ja muotoilutuotteiden kanssa.

Aqua, Alcohol, Glycerin, Panthenol, Piroctone Olamine, Tocopherol, Allantoin, Bisabolol, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Magnolia O‑cinalis Bark Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Carbomer, Lecithin, Maltodextrin, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide